1
Menselijkheid - we doen het samen
2
Zekerheid - 80% krijgt een vaste baan
3
Transparantie - je weet waar je aan toe bent
All Stars Opdrachtgevers

‘Adequaat matcht gemotiveerde jongeren met bedrijven

die kennis willen overdragen binnen de techniek’

 

Al jaren investeren bedrijven in de toekomst van hun branche. Maar zeker in de techniek is het de vraag of de investering voldoende is geweest om de huidige problematiek te voorkomen. Er is sprake van een flinke vergrijzing en daardoor groeit het gebrek aan uitvoerend personeel al twintig jaar. Tel daarbij op dat scholen in de techniek op VMBO/MBO niveau worstelen met de lage uitstroom.

 

Deels is dit op te vangen met vakpersoneel uit de Europese Unie of andere landen, maar door de veranderlijke wet- en regelgeving is dit niet altijd een duurzame keuze.

 

Adequaat All Stars*  biedt sinds 2017 een oplossing. Wij begeleiden gemotiveerde en handige kandidaten van 18 t/m 30 jaar naar een uitvoerende job, waarbij ze in de praktijk een vak leren. Hierbij vinden wij de opleidingsachtergrond minder van belang.

 

Er wordt vooral geselecteerd op motivatie en instelling ten aanzien van het werk. Basiseisen zijn dat kandidaten goed Nederlands spreken, een VCA hebben en technische affiniteit hebben.

 

Denk hierbij aan beroepen als;

  • Metaalbewerker
  • Betonreparateur
  • Machinaal Timmerman
  • Grondwerker
  • WTB monteur
  • Betontimmerman

 

Gedurende een jaar investeert Adequaat Personeel, samen met de opdrachtgever in het introduceren, opleiden en inspireren van de All Star medewerker. Wij bieden de omstandigheden (vervoer, pbm’s, vca, voortgangsgesprekken) en de opdrachtgever koppelt de starter aan de juiste medewerker binnen het bedrijf voor de praktijkopleiding.

 

Deze doelgroep behoeft meer aandacht dan opgeleide vakmensen, daar spelen wij op in door veel persoonlijk contact te houden met de kandidaat en ze eventueel aanvullende kennis te geven door het halen van certificaten.

 

De kandidaten worden getoetst op 11 onderdelen, waarbij houding en motivatie de boventoon voeren. Alleen de topscoorders worden All Star en krijgen intensieve begeleiding. Het uiteindelijke doel is dat de kandidaat bij positief functioneren, na een jaar in dienst treedt bij de opdrachtgever.

 

Wij hebben door de jaren heen al tientallen All Stars naar tevredenheid mogen plaatsen en daarmee hebben wij een klein stukje mee kunnen helpen aan nieuwe instroom binnen de techniek.

 

Heeft uw bedrijf behoefte aan jonge instroom? Heeft u geen tijd om continu te werven en gesprekken aan te gaan?

Wij werven uw All Stars ! Samen zorgen we voor continuïteit van uw bedrijf en de branche.

 

De eerste drie maanden doen we dit tegen een gereduceerd tarief, bel voor meer informatie: 06-52609292 of meld u rechtsboven aan op deze pagina.