1
Menselijkheid - we doen het samen
2
Zekerheid - 80% krijgt een vaste baan
3
Transparantie - je weet waar je aan toe bent
Opdrachtgevers

De invulling van de vacatures binnen uw organisatie is een proces waarbij u een sterke betrokken partner zoekt

 

Een partij die uitvraagt, meedenkt en oplost. Adequaat Personeel zoekt de juiste mix van alle wervingsmogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt voor uw specifieke functie(s). Hiervoor gebruiken wij ons lokaal netwerk met instanties, scholen en bedrijven en zetten wij onze ervaring met online marketing in.

 

Wij hebben flexibele pools en onderhouden kandidaten in onze database voor projectmatige en vaste vacatures op MBO- en HBO niveau binnen de sectoren Industrie en Techniek. Ons jongerenproject voorziet in meer jonge instroom van vakkrachten bij onze klanten. Lees hier meer over ons All Stars programma.

 

Adequaat Personeel vindt een passende kandidaat door hen als onderdeel van het selectiegesprek te testen op houding en instelling. We willen weten wat iemand motiveert, hoe ze zouden reageren in bepaalde situaties en of dat gedrag past binnen het team of de afdeling. Vakkennis is zeer belangrijk, daarnaast is een bovengemiddelde werkhouding een succesbepalende factor gebleken.

Wij werken op basis van uitzend- en detacheringscontracten. Ook voor een werving- en selectie of payrollopdracht kunt u bij ons terecht.

 

Als goed werkgever dragen wij zorg voor een correcte loonadministratie en naleving van de toegepaste cao’s. Wij zijn lid van de NBBU, NEN 4400-I en VCU gecertificeerd. We zijn voornamelijk actief in de provincies Zuid Holland, Noord Holland en Noord Brabant.

 

Bel voor meer informatie met onze vestiging in Rotterdam: 010 - 7370640 en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.