1
Menselijkheid - we doen het samen
2
Zekerheid - 80% krijgt een vaste baan
3
Transparantie - je weet waar je aan toe bent

Adequaat Personeel  specialist in vaste en flexibele banen in Techniek & Industrie

 

 

 

 

 

Waarom de naam Adequaat Personeel?

De naam zegt eigenlijk alles al. Wij werken alleen met adequate mensen. Houding, inzet en een goede dosis motivatie zijn het belangrijkste. Afspraak is bij ons afspraak en dat verwachten we ook van de mensen waar wij mee samen werken. We creëren met elkaar een prettige werkomgeving, terwijl we dagelijks mensen bemiddelen naar een nieuwe baan.

Geschiedenis van de Maassilo

Adequaat Personeel is gevestigd in, wat wij een van de mooiste gebouwen van Rotterdam vinden, de Maassilo! De Maassilo is een voormalige graansilo en graanelevator in de Rotterdamse Maashaven. Het oudste deel van de grotendeels uit gewapend beton opgetrokken silo kwam gereed in 1911 en bevatte toen 128 silo’s. In 1930 kwam er een tweede deel gereed en nog een laatste uitbreiding in 1951.

Tegenwoordig worden er in het oude gedeelte van de Maassilo feesten en evenementen georganiseerd. Op de kopse kant van het pand is een bedrijfsverzamelgebouw geopend waarin verschillende ondernemingen zitten. De Maassilo is dankzij haar industriële look en vestiging, pal naast het metrostation de perfecte locatie voor Adequaat Personeel.

Het uitzicht vanaf kantoor over de Maas, in een pand met een rijke Rotterdamse geschiedenis, geeft ons elke dag nét dat beetje extra.

 • 1911

  Opening Maassilo
 • 1930

  Het tweede deel was gereed
 • 1951

  De laatste uitbreiding van het gebouw
 • 2000

  Nieuwe locatie voor de graansilo
 • 2004

  Evenementenlocatie
 • 2008

  Opening verzamelgebouw

 • 2018

  Vestiging Adequaat Personeel

Onze aanpak

De missie van Adequaat Personeel BV is het bemiddelen van kwalitatief hoog aangeschreven personeel door een bovengemiddelde houding en instelling. Hiermee voldoen we aan de verwachtingen van onze klanten. De interne medewerkers geven het voorbeeld met een goede houding en instelling en hanteren daarbij een menselijke en duidelijke benadering. Hierdoor creëren we een prettige werkomgeving voor onze medewerkers, ZZP-ers en klanten.

Team Adequaat Personeel